Kuopioon uusi suunnittelutoimisto

29.10.2017

Palveleva LVI-insinööritoimisto Kuopioon

Insinööritoimisto Entek Oy on perustettu yhdessä Plancomin ja toimitusjohtaja Tommi Hyvärisen kanssa Kuopioon. Yritys keskittyy alkuvaiheessa Kuopion ja sen ympäryskuntien alueelle. Hyvärisellä on 6 vuoden kokemus erityisesti uudisrakentamisen kohteista sekä lämmitys- ja käyttövesiverkoston suunnitteluista.

”Insinööritoimisto Entek panostaa asiakkuuksiin, ihmisiin ja yhteistyökumppaneihin. Kehitämme toimintaa asiakkailta saatujen palautteiden perusteella ja pitämällä huolta omasta osaamisestamme. Olemme LVI-suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys. Toimimme asiantuntijana talotekniikkasuunnittelussa ja monilla sen erityisalueilla”. Näin yritystä kuvaa toimitusjohtaja ja osakas Tommi Hyvärinen.